Make your own free website on Tripod.com


Welkom bij ZZTNMP! Op deze pagina kun je de ZZT spellen vinden die door het TNMP team gemaakt zijn (alle in onze eigen Nederlandse taal). Voor het geval je nu denkt: "ZZT, wat is dat nou weer" verwijzen we je naar ZZT Promotie in de TNMP Bieb. Daar vindt je nadere informatie over ZZT, en kan je ook het programma zelf downloaden.

TNMP Catalogus

Uitgebrachte spellen
Het Grote Vakantieman Avontuur SuperZZTTom, Pieter, NielsInfo/Download
Life of a Scotter - Nederlandse versie ZZTNiels, Sander, TomInfo/Download
TNMP MegaPack #1 ZZTTom, Pieter, NielsInfo/Download
TNMP MegaPack #2 ZZTTom, Pieter, NielsInfo/Download

.

Het Grote Vakantieman Avontuur '96/'97
Dit is het eerste (Super)ZZT spel wat het TNMP team ooit gemaakt heeft. Je speelt een trouwe kijker van het beroemde/beruchte TV-programma "De Vakantieman" (vroeger op RTL4 te zien). De piccolo, die in dit programma altijd als manusje-van-alles werd gebruikt is verdwenen! Aan jou de taak om hem weer op te sporen, en het programma te redden. Dit spel staat garant voor leuke humor en ontmoetingen met personen als Gabber Piet en Koos Postema. Houdt er wel rekening mee dat dit spel voor SuperZZT is, en je het dus niet met de gewone ZZT kan spelen.

.

TNMP MegaPack #1
Dit is het eerste deel uit de "TNMP MegaPack serie". Deze serie bestaat uit coompilaties van korte en humoristische spellen. In dit eerste deel vind je de spellen "Paszek vs. the World" en "To Scot or not to Scot".

To Scot or not to Scot
gaat over scotten - dit is een speciale manier om personen in de zeik te nemen! (Zie ook Life of a Scotter hieronder). In zogenaamde Scot-battles zul je het moeten opnemen tegen vele bekende personen (waaronder TNMP leden!). Voer voor de scot-fans dus.

.

Life of a Scotter - Nederlandse versie
Dit is de Nederlandstalige versie van "The Life of a Scotter" (een spel gemaakt door Niels en zijn neef Sander en uitgebracht via Interactive Fantasies). In dit spel speel je met een 'scotter' uit de stad Delft. Jij bent een van die types die over straat loopt, en mensen zo origineel mogelijk probeert uit te bokken. In dit spel zul je een aantal slecte, maar ook zeer goede tegenstanders krijgen, zoals Okkes, Sugeng Rahardjo en Twan. Dit spel vind je vast leuk als je het tweede spel van TNMP MegaPack 1 ook leuk vond.

.

TNMP MegaPack #2

Spellen met Pieter
Aangezien iedereen altijd commentaar heeft op de spelling van Pieter, kun je met dit spel bewijzen dat je het beter kunt. Pieter schrijft een zin op het bord en aan jouw de taak om te zeggen of ie goed of fout is!

Velp, gemeente Rheden
In dit spel loop je rond in Velp (Het dorp dat iedereen die TNMP zo'n beetje kent onderhand wel de strot moet uitkomen ^_^). Je zult daar allerlei mensen ontmoeten, zoals de TNMP leden, en typisch 'Velpse' dingen zien.